Werkzoekenden

Bent u toe aan een nieuwe stap in uw carrière? De Van Leeuwarden Search Group B.V. is een landelijk en internationaal georiënteerde specialist in de bemiddeling van professionals voor vaste, maar ook tijdelijke (interim) banen voor profit en non-profit organisaties in tal van branches. U bent verzekerd van de ondersteuning van de beste consultants in een no nonsens aanpak.

Wij bieden vacatures in alle vormen en maten: Werving & Selectie, Interim, Freelance, Detachering, Uitzenden en Payroll. Er is dus altijd een vorm die bij u past.

Wij beschikken over een landelijk en internationaal netwerk van werkgevers, die vaak al jaren bij ons zijn aangesloten. We kennen dus alle ins outs bij onze opdrachtgevers, zodat een geslaagde bemiddeling eenvoudig tot stand komt.

Is er op dit moment geen passende vacature beschikbaar, maar bent u toch benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan via de button hieronder uw CV achter en wij nemen contact met u op.

Contact opnemen

Heeft u interesse in één van onze diensten of heeft u aanvullende vragen? Neem contact met ons op.

Bel: 024 352 9600
Mail: info@vlsearchgroup.nl

  

Van Leeuwarden Search Group

De Van Leeuwarden Search Group B.V. is gevestigd in het hart van Nijmegen en het goed te bereiken FiftyTwoDegrees gebouw. U bent van harte welkom voor een eerste kennismaking, neem contact met ons op.

Contact opnemen

Van Leeuwarden Search Group
Jonkerbosplein 52, 6534AB Nijmegen

Bel: 024 352 9600
Mail: info@vlsearchgroup.nl
Web: www.vanleeuwardensearchgroup.nl

Nieuwsbrief