Werkgevers

Bent u als organisatie op zoek naar goed opgeleid personeel en heeft u geen geschikte kandidaten of simpelweg niet de middelen of de tijd om zelf te werven en selecteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Van Leeuwarden Search Group B.V. is een landelijk en internationaal opererende specialist in de bemiddeling van professionals voor vaste, maar ook tijdelijke (interim) banen in een uitgebreide variatie van beroepsgroepen. Wij richten ons op verschillende takken in profit en non profit organisaties. Zo bent u verzekerd van de best inzetbare specialisten en ontzorgen wij u in het gehele wervingsproces.

Wij bieden onze opdrachtgevers de volgende services: Werving & Selectie, (Interim) Recruitment, Detachering, Uitzenden en Payroll. Ook zijn onze consultants beschikbaar voor tijdelijke en interim (in house) recruitment opdrachten.

In de loop der jaren is ons netwerk sterk gegroeid en onze kandidaten staan in de meeste gevallen al jaren in contact met onze consultants. Ze kennen dus alle ‘ins en outs’ van onze kandidaten.Daarom kunnen wij altijd goed gekwalificeerde kandidaten introduceren. Dat verhoogt de slagingskans voor het succesvol invullen van uw vacature aanzienlijk.

Heeft u op dit moment geen vacature, maar bent u toch benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Contact opnemen

Heeft u interesse in één van onze diensten of heeft u aanvullende vragen? Neem contact met ons op.

Bel: 024 352 9600
Mail: info@vlsearchgroup.nl

  

Van Leeuwarden Search Group

De Van Leeuwarden Search Group B.V. is gevestigd in het hart van Nijmegen en het goed te bereiken FiftyTwoDegrees gebouw. U bent van harte welkom voor een eerste kennismaking, neem contact met ons op.

Contact opnemen

Van Leeuwarden Search Group
Jonkerbosplein 52, 6534AB Nijmegen

Bel: 024 352 9600
Mail: info@vlsearchgroup.nl
Web: www.vanleeuwardensearchgroup.nl

Nieuwsbrief